Project Management

ICMT is gespecialiseerd in het verbeteren van uw bedrijfsprocessen en uw bedrijfsresultaat door middel van de inzet van tijdelijk management. Dat betekent dat er sprake is van tijdelijkheid, dat een verandering/verbetering moet worden gerealiseerd en dat voor de realisatie daarvan een beroep wordt gedaan op managementcapaciteit van buiten. Wellicht hebt u de managementcapaciteit niet in huis, ontbreekt de benodigde specifieke kennis en kunde om het proces te sturen of heeft u eenvoudigweg geen tijd om het proces te realiseren. Steeds meer wordt interim- en projectmanagement gebruikt als management-tool. Interim-management is een waardevolle ondersteuning van de besturing en verandering van uw organisatie.

De Interimmanager
Interim-management is per definitie lijnmanagement. De interim-manager is geheel of gedeeltelijk verantwoordelijk voor de (verander)processen binnen een organisatie.

De projectmanager
De projectmanager heeft de leiding over een (veranderings)project en is budgetverantwoordelijk. Het verbeteren van uw resultaten en uw processen is ons uitgangspunt. Wij werken efficiënt en effectief en realiseren zo uw veranderingsprocessen.

Functieprofielen
Graag laten wij u kennis maken met de interim- en projectmanagers van ICMT. Voor de functieprofielen kunt met ons contact opnemen.

Referenties

"Maxon International"

Real-time shopfloor controle